• 0700 20 850
  • 034 444 652
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Image
Image

GPS проследяване

РАДИО СОТ ДАИКС, съвместно със свой партньор, лидер в охранителния бранш, разполага с мощен иновативен център за разработване и изграждане на собствени устройства за охрана и GPS системи, съобразявайки ги със специфичните изисквания на дейността.
За бързата реакция до обект, всеки патрул на РАДИО СОТ ДАИКС е снабден с модерна навигационна  GPS система за връзка с мониторинг центъра.
За своите клиенти РАДИО СОТ ДАИКС предлага GPS сисема за контро и проследяване на превозни средства в реално време. GPS Systems е облачна система с най-високо ниво на сигурност, разработена да осигурява контрол и проследяване. Системата предоставя  GPS проследяване на МПС в реално време, скорост, местонахождение, посока на движение, придвижвания, престои, маршрути, изминати километри, мото часове и много други.
Системата има опция за отчитане и контрол на работно време за всяко транспортно средство - почивки, регламентирани и нерегламентирани престои и нощуване. 
GPS Systems дефинира географски зони, за които да се получава автоматично известяване и контрол при напускане или влизане в географските зони, отваряне на резервоара на забранени места, превишение на скорости, ускорение, следене за задействане на външни системи и агрегати, помпи, врати, товарен отсек, както и много други.
GPS Systems е иновативна CLOUD технология, изключително гъвкава и адаптивна към WEB и мобилни устройства, с която имате контрол върху транспортните средства и водачите им от всяка точка на света. Нужно е само да въведете потребителско име и парола за достъп, за да може да управлявате и проследявате Вашите обекти. Разработена е мобилна версия на системата с интуитивен интерфейс и лесен за употреба.
 
 
За повече информация: www.gpsbg.eu

ЗА НАС

РАДИО СОТ е частна компания, осъществяваща централизирана охрана с технически средства чрез мониторинг – център, автопатрулна охрана, физическа охрана и пожароизвестяване на обекти.

НОВИНИ

КОНТАКТИ

0700 20 850  | 034 444 652

radio_sot@abv.bg

Пазарджик, ул. Гурко 2

© 2024 РАДИО СОТ. Всички права запазени.