• 0700 20 850
  • 034 444 652
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Image
Image

ОХРАНА С ТЕХНИЧЕСКИ СРЕДСТВА

РАДИО СОТ е специализирана в изграждане на системи за охрана със сигнално охранителна техника (СОТ). РАДИО СОТ разполага с модерен мониторинг център, който работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. В мониторинг центъра постъпват сигнали в реално време от охраняваните обекти. Пристигащите сигнали се контролират и обработват от оперативни дежурни, които управляват действията на автопатрулните екипи, анализират текущо постъпилата информация и състоянието на обектите.

При аларма от СОТ в обекта на клиента, специализиран софтуер подава пълна информация за настъпилото събитие на диспечера, а наличието на GPS устройства и постоянна радио връзка с патрулите, позволява бързо реагиране за минимално време.

При получаване на алармен сигнал автопатрулните екипи реагират незабавно. Автопатрулите са в денонощен режим на работа и са снабдени с помощни средства. Те са в състояние да блокират всеки обект максимум до 3 мин. за обекти в населеното място. Охраната на обектите е денонощна или за определен интервал в денонощието, в зависимост от желанието на клиента.
Фирмата разполага със собствени технически екипи, специализирани в бързо и висококачествено изграждане на системи за охрана, според спецификата на охранявания обект и нуждите на клиента.

ЗА НАС

РАДИО СОТ е частна компания, осъществяваща централизирана охрана с технически средства чрез мониторинг – център, автопатрулна охрана, физическа охрана и пожароизвестяване на обекти.

НОВИНИ

КОНТАКТИ

0700 20 850  | 034 444 652

radio_sot@abv.bg

Пазарджик, ул. Гурко 2

© 2024 РАДИО СОТ. Всички права запазени.