• 0700 20 850
  • 034 444 652
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Image
Image

ФИЗИЧЕСКА ОХРАНА

РАДИО СОТ ДАИКС предоставя физическа охрана за всички свои клиенти. Голяма част от абонатите, ползващи физическа охрана, са свързани и към централизираната система за охрана със СОТ.
Системата позволява постоянна връзка между охранителните постове на физическата охрана на даден обект и автопатрулните екипи, и контролния център. При необходимост физическата охрана на обекта може да разчита на незабавна помощ и съдействие от автопатрулите.

РАДИО СОТ ДАИКС осъществява физическа охрана на производствени и държавни предприятия, на банки, държавни учереждения, дискотеки, заведения и др. Охранителният състав на фирмата е снабден с въоръжение (ако обектът изисква въоръжена охрана), комуникационни средства (радиостанции за връзка с дежурния център и помежду им), паник бутони, както и други помощни средства. Наред с това охранителите подлежат на обучение за осъществяване на охранителна дейност. 

ЗА НАС

РАДИО СОТ е частна компания, осъществяваща централизирана охрана с технически средства чрез мониторинг – център, автопатрулна охрана, физическа охрана и пожароизвестяване на обекти.

НОВИНИ

КОНТАКТИ

0700 20 850  | 034 444 652

radio_sot@abv.bg

Пазарджик, ул. Гурко 2

© 2024 РАДИО СОТ. Всички права запазени.